5 motive pentru care trebuie să alegi masa extensibilă

Masa extensibila este piesa de mobilier care a reușit să cucerească toți iubitorii design-ului interior, nu doar prin farmecul aparte pe care reușește să-l aducă în amenajare, ci și datorită rolului funcțional pe care îl îndeplinește cu succes. Luând în considerare aprecierea pe care această masă extensibilă a reușit să o aibă în termen scurt, în cele ce urmează, vom prezenta principalele 5 motive pentru care ar trebui să o iei în considerare.

Iată de ce să alegi masa extensibilă:

1. Asigură confort

Primul motiv pentru care ar trebui să iei în considerare această masă extensibilă are la bază întregul confort pe care reușește să-l aducă. Oferind ocazia fiecărei persoane de a-și desfășura fiecare activitate dorită, această masă extensibilă este acel element de noutate pe care îl poți aduce cu ușurință în amenajare, bucurându-te, totodată, de rolul funcțional îndeplinit.

2. Eficientizează spațiul

Această masă extensibilă este potrivită persoanelor care doresc să eficientizeze spațiul de care dispun în locuința lor. În acest sens, este bine de știut că această masă extensibilă este potrivită inclusiv încăperilor înguste, pentru că, atunci când nu este folosită, este ușor de strâns și de depozitat. Astfel, poți apela la această masă extensibilă doar atunci când ai nevoie, fără să te încurce în timpul în care este depozitată. Mai mult de atât, nu necesită foarte mult spațiu pentru depozitare, fiindcă dimensiunile de care dispune aceasta sunt accesibile.

3. Este potrivită multor stiluri de design interior

Fiecare persoană caută să se bucure de un design care să-i satisfacă toate așteptările, iar acesta este unul dintre cele mai mari avantaje aduse de această masă extensibilă: este potrivită mai multor stiluri de amenajare interioară. Astfel, optând pentru această masă extensibilă, ai siguranța unei piese de mobilier care nu se va demoda și care nu-și va pierde farmecul prea curând, pentru că este potrivită atât stilului modern, cât și celui glam, scandinav, contemporan, industrial și chiar și clasic. În acest fel, chiar dacă dorești să integrezi un alt stil în amenajarea interioară a locuinței tale, ai siguranța că această masă extensibilă este potrivită și este piesa de care te vei putea bucura în continuare.

4. Este ușor de integrat în orice încăpere

Un alt motiv pentru care această masă extensibilă este recomandată se referă la faptul că este ușor de integrat în orice încăpere. Această masă extensibilă este potrivită atât bucătăriei, cât și living-ului sau zonei de dining. În sine, orice încăpere poate căpăta o nouă imagine datorită acestei mese extensibile, pentru că transformarea adusă de această piesă de mobilier este demnă de apreciere și poate satisface și cele mai exigente gusturi. Și în acest fel, te poți bucura de confortul adus de locuința ta, indiferent de încăperea în care dorești să petreci timpul! Mai mult de atât, această masă extensibilă va putea primi apreciere chiar și din partea musafirilor, care se vor putea bucura de confortul adus.

5. Este regăsită în foarte multe tipuri de finisaj

Această masă extensibilă este regăsită în foarte multe finisaje, și astfel, ai luxul de a alege ce consideri că este mai potrivit pentru tine.

De la finisaj de ceramică și până la metal, MDF, sticlă sau furnir, poți achiziționa acel model de masă extensibilă potrivit pentru tine, oferit de HomeWish!

Comentarii