Alege aceste colțare și relaxează-te în livingul tău!

Alege aceste colțare și relaxează-te în livingul tău!

Petrecere cu prietenii, revedere de familie sau seară de film – living-ul tău va prinde viață, așadar ai nevoie de un colțar!

În majoritatea cazurilor, living-ul este încăperea aleasă pentru un eveniment, cum ar fi o zi onomastică restrânsă, o vizită din partea rudelor sau o seară de film romantică, ori cu familia. Colțarul este opțiunea numărul 1 în foarte multe case, fiind util în multe cazuri, datorită părții mai lungi pe care o are în plus față de o canapea clasică. Dacă spațiul îți permite, poți opta chiar pentru un colțar living extensibil de care să te bucuri în orice seară dorești. Este necesar ca înainte de achiziționarea unui colțar să știi exact care sunt dimensiunile living-ului tău, pentru a putea să te încadrezi în spațiu. Cu siguranță nu ai dori să cumperi un colțar de care să fii foarte încântat, iar la momentul montării să constați că este fie prea mic, fie prea mare. De asemenea, un colțar extensibil poate servi pe post de pat atunci când primești musafiri peste noapte. Fiind foarte confortabil, aceștia vor avea parte de un somn odihnitor și se vor simți ca acasă.

Atunci când decorăm living-ul trebuie să avem în vedere anumite aspecte, unul dintre cele mai importante fiind design-ul. Culorile trebuie alese cu atenție, așadar nu putem exagera cu multe obiecte colorate. De exemplu, dacă avem o masă colorată, tablouri în culori vii sau pereții vopsiți într-o anumită culoare, ar fi prea mult ca și colțarul să fie tot colorat. Totuși, dacă living-ul tău este compus din culori neutre, precum alb, negru sau gri, ar fi indicat să alegi un colțar într-o culoare pastelată, sau chiar o culoare puternică, în funcție de preferințele tale. Acesta va reprezenta pata de culoare a living-ului, ieșind în evidență într-un mod plăcut. Pentru un astfel de design îți recomandăm colțar living Bretan, într-o nuanță superbă de roz și extrem de confortabil.

Aceste colțare sunt o alegere perfectă pentru living-ul tău, deoarece oferă spațiu suficient pentru toți cei ai casei, dar și pentru musafiri, fără să fie nevoie ca cineva să stea pe un scaun incomod, neputând participa activ la conversația celor ce stau așezați pe el.

Un alt aspect important ce trebuie amintit este că este bine să ai grijă la materialul din care este confecționat colțarul, căci fiecare material se îngrijește diferit și are o perioadă de rezistență diferită. Așadar, nu uita ca atunci când cauți colțarul potrivit living-ului tău să te asiguri că totul este în standardele și dorințele tale, de la mărime, la culoare, material și alte detalii. Mai mult ca sigur vei fi mulțumit de alegerea ta, atâta timp cât te-ai gândit la toate aspectele pe care un colțar trebuie să le îndeplinească pentru a-și putea câștiga locul în sufrageria ta.

Cu ajutorul HomeWish vei putea să stai liniștit, căci există o mulțime de variante de colțare disponibile pentru tine, la doar un click distanță! Tot ce trebuie să faci este să cauți colțarul care crezi că îți este potrivit. Noi îți vom garanta transportul în siguranță, calitatea superioară, iar tu te vei putea bucura de noul colțar alături de musafiri, sau într-o seară liniștită de film și popcorn.

Comentarii