Aspectul unei canapele este important în camera de zi?

Camera de zi este o cameră atât de unică și importantă în casă, aici ne odihnim după o zi lungă de muncă. Aici găzduim prieteni la o ceașcă de ceai. Aici stăm cu familia în timpul meselor. Cu alte cuvinte, camera de zi este inima fiecărei case; fiecare poate avea propriul dormitor, dar când vine vorba de sufragerie, trebuie să ne întâlnim aici împreună. Una dintre cele mai mari caracteristici ale oricărui living este confortul. Proprietarii de case și designerii de interior uneori tind să acorde prea multă atenție stilului și aspectului, acordând puțină atenție confortului. Ei bine, adevărul este că un living reușit combină confortul, stilul, unicitatea și așa mai departe. În timp ce petreci timp în living, tipul de canapele pe care le alegi va juca un rol important în determinarea confortului pe care îl vor simți familia și prietenii tăi.  Aspectul și stilul canapelei sunt la fel de importante ca și gradul de confort care se simte atunci când cineva stă pe ea.

  • Primele impresii contează foarte mult, fie la locul de muncă, acasă sau oriunde. Când vizitatorii vin la tine acasă, primul lucru pe care îl vor observa vor fi canapelele tale. Cum arată, sunt vechi și rupte, murdare și neglijate? Încă par a fi în stare excelentă, pielea curată și bine îngrijită? Ce marcă sunt? Este posibil ca vizitatorii să nu pună toate aceste întrebări, dar vor analiza rapid detaliile. Nu că ți-ar păsa ce cred ei; dar este plăcut să te asiguri că cel puțin găsesc un set decent de canapele, bine întreținute.
  • În al doilea rând, alegerea ta de canapele vorbește foarte mult despre tine, despre gusturile și preferințele tale. Cu alte cuvinte, alegerea ta în ceea ce privește mobilierul casei reflectă adesea personalitatea ta. În zilele noastre, se poate alege de la mobilier modern și contemporan, până la mobilier clasic și vintage, oriental, și așa mai departe. 
  • Camera de zi este un loc de odihnă; este un loc care ar trebui să fie confortabil și primitor pentru cei care locuiesc acolo. Dacă aceste canapelele sunt neglijate și în stare proastă, este posibil să nu aștepți cu nerăbdare să stai și să te relaxezi pe ele. Astfel, canapelele drăguțe acționează ca un „aperitiv”; ele îți fac semn să te relaxezi după o zi lungă și exhaustivă. Chiar și copiilor tăi le va plăcea mai mult să se joace și să sară pe canapele de bună calitate decât ar face-o peste un set dărăpănat.
  • Designul interior perfect al oricărui living este o combinație de atât de mulți factori. De la covorul potrivit, culori pentru pereți, perdele, iluminarea și până la mobilierul adecvat. Aceasta înseamnă că piesele tale de mobilier ar trebui să servească pentru a completa designul interior general al camerei de zi. Astfel, aspectul canapelei tale nu ar trebui să fie o distragere a atenției sau în contradicție cu designul, ci ar trebui să se potrivească. Ia-ți timp când alegi canapelele, încearcă să le personalizezi pentru a reflecta nu doar gusturile și preferințele tale individuale, ci și de asemenea, designul general al camerei de zi.

Asigură-te că viitoarea ta canapea este fabricată din lemn de bună calitate, pentru confort și longevitate maximă. Dacă ai o camera care găzduiește copii mici și animale de companie, ar fi bine să eviți culorile strălucitoare precum albul, deoarece acestea pot fi mai greu de curățat și întreținut. 

Comentarii