Biroul modern – idei pentru barbati si femei

Biroul este locul unde petrecem o buna parte din timpul nostru, motiv pentru care trebuie sa acordam deosebita atentie si importanta modului in care amenajam si decoram acest spatiu, ce atmosfera cream si impactul pe care acesta il lasa asupra psihicului nostru. Asadar, venim cu cateva sfaturi si idei ce sa iti faciliteze alegerile:

  1. Organizarea – pentru un aspect curat si luminos alege rafturi sau corpuri de mobilier pentru depozitarea bibliorafturilor si a cutiilor de depozitare. Pastreaza biroul curat si luminos.

organizare

  1. Comfortul – alege un scaun de birou potrivit! Comfortul e foarte important cand vorbim de ore in sir petrecute pe acest scaun. Iar daca preferi aspectul, avem de asemenea cateva idei pentru tine! Gasesti aceste modele si aici, aici, aici, aici, aici, si aici.

scun comfortabil scaun modern

  1. Detaliile – foloseste detalii pentru a avea impact: un covor(cu patterns, texturi, culori sau monocrom), obiecte decorative, o vaza cu flori, un tablou, un cos elegant, etc…

detalii Idei pentru un spatiu limitat – daca nu dispui de un spatiu prea mare, avem cateva idei pentru un birou mic, luminos, aerisit si practic. Iar scaune similare gasesti aici, aici, aici, aici. birou mic birou mic2 Idei pentru biroul modern a unui barbat: birou barbati birou barbati2 Idei pentru biroul modern a unei femei:birou femei birou femei2 Urmareste-ne pe Pinterest pentru a gasi inspiratie proaspata! Sursa fotografii: Pinterest

Comentarii