Cum să alegi cel mai bun colțar?

Colțarul este piesa principală a camerei de zi, deci trebuie să vă asigurați că alegeți modelul care vi se potrivește. Înainte de a lua o decizie, trebuie să verificați toate opțiunile pe care le aveți și să luați în considerare anumite criterii. În ceea ce privește prețul, nu ar trebui să faceți compromisuri, deoarece acesta este un element pe care nu îl veți schimba în curând, așa că merită să investiți în produse de calitate.

  • Trebuie să luați în considerare stilul camerei în care doriți să îl amplasați 

Pe lângă faptul că trebuie să fie durabil și confortabil, un colțar trebuie să se potrivească și cu stilul camerei în care este amplasat. Pentru a face cea mai bună alegere, puteți apela la un designer de interior, care vă poate oferi sfaturi profesionale pentru ca viitoarea dumneavoastră canapea să se potrivească perfect atmosferei camerei și a altor mobilier.  

  • Joacă-te cu culorile 

Dacă doriți să fiți în siguranță, puteți alege un colțar gri, bej, maro sau neagră. Aceste culori sunt atemporale și întotdeauna „la modă”. Cu toate acestea, dacă doriți ceva diferit, puteți alege culori mai îndrăznețe. Dacă alegeți o canapea cu o culoare mai neobișnuită și vă aflați la începutul decorării, atunci acesta va deveni elementul central al întregului plan de mobilier și va fi mai ușor de ales. Cu toate acestea, dacă camera dumneavoastră a fost renovată și doriți doar să obțineți un colțar nou pentru a-i da un aspect nou, poate ar trebui să intrați pe HomeWish și să alegeți din filtre culorile dorite.

Cu siguranță veți găsi ceea ce căutați! 

  • Alegeți materialul potrivit 

Tapițerie din piele sau material textil? Pielea va face ca încăperea să pară mai elegantă, este ușor de curățat, dar are un preț mai ridicat. Colțarele din stofă sunt mai potrivite pentru persoanele cu bugete mai mici și au utilizări mai largi.

Pe site-ul nostru vei putea să găsești colțare confecționate din diverse materiale, precum catifea, piele ecologică, stofă și multe altele! Deci, vei avea de unde să alegi. 

  • Mărimea potrivită 

Dacă sufrageria ta este relativ mare, poți alege colțare în formă de U sau în formă de L, potrivite pentru 5-7 persoane. Camerele mai mici “cer” o canapea mai compactă pentru 2-3 persoane, fără cotiere voluminoase. De asemenea, trebuie să iei în considerare și „dimensiunile” tale.  Nu uitați să vizitați HomeWish pentru a vă alege un colțar potrivit pentru dumneavoastră din toate punctele de vedere, inclusiv stil, culori, material și mărime. Suntem siguri că sugestiile noastre vă vor ajuta cel puțin și veți face cea mai bună alegere. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că viitorul tău colțar să fie confortabil, practic și să te reprezinte.

Comentarii