Decor DIY de Craciun

Perioada mult așteptată a anului e aproape și fiecare se pregătește de sărbătoare! Bradul e deja împodobit sau poate încă ești în căutarea globurilor, stelelor pentru vârful bradului sau a decorațiunilor potrivite. Desigur, poți găsi și la noi pe site produse minunate, pline de culoare și lumină care să îți înfrumusețeze sărbătoarea.


Și pentru a-ți facilita și mai mult decorul de Crăciun, în acest articol vrem să îți dăm câteva idei de proiecte care le poți face la tine acasă (DIY).

  • Coronițe – ai nevoie de câteva accesorii care dorești să le incluzi(felii de lemn, conuri de brad, globuri, flori artificiale sau naturale, etc..), un pistol de lipit și un suport metalic, din lemn sau poți folosi chiar un umeraș.

coronite2 coronite1

  • Suport pentru lumânări – folosește bete de scortisoara, pahare, globuri, decupaje, borcane și fii creativ!

lumanari1 lumanari2 lumanari3

  • Alternative pentru bradul de Crăciun – vrei ceva diferit anul acesta? Poate vrei să înlocuiești bradul artificial cu ceva mai creativ? Ce parere ai de propunerile noastre?

brad2 brad1

  • Dulciuri și gustări în tematica sărbătorii – iar daca mintea ta, la fel ca a noastră se gândește și la mâncare și gustări atunci când aude cuvântul “Crăciun”, avem pentru tine câteva surse de inspirație.

dulce1 dulce2 Urmărește-ne pe Pinterest pentru a găsi sursele acestor idei, cât și multe alte idei care să te inspire!

Sperăm să îți fie de folos și spor la creativitate!

Sursa fotografii: Pinterest

Comentarii