Dormitor de 5 stele – piese de mobilier necesare

Ușa locuinței tale exprimă armonie, simplitate, rafinament, dar cel mai mult, te exprimă pe tine. Încă de la intrare și până în dormitor, acordăm atenție detaliilor. Punem accent pe finisaje, pe accesorii de bună calitate, ne place să dăm contur locului în care ne simțim acasă. Tot aici, acasă, în propriul nostru cămin, ne dorim liniște, relaxare și armonie. Și unde altundeva putem să ne reconectăm mai mult cu noi decât în dormitor. 

În dormitor nu ai loc de musafiri, în dormitor ești doar tu și cu tine și de aceea, stilul de amenajare te va defini 100%. De aceea, un dormitor trebuie să te reprezinte, să fie acea părticică din tine unde să îți permiți să te întorci spre suflet, unde să te bucuri de armonii cromatice, dar mai ales unde să te simți cu adevărat bine.

Și dacă te-am făcut curios, iată mai jos câteva piese de mobilier pentru un dormitor de 5*****:

Paturi 180x200 – necesar pentru un somn liniștit

Piesa de rezistență a unui dormitor este salteaua și asta pentru că, așa cum este și firesc aici, ne odihnim. De aceea, alege o saltea confortabilă, de bună calitate, dar mai ales în dimensiunile dorite. Îți spunem un secret: poți găsi saltele de 140, 160, ba chiar și de 200 cm. Cum nu întotdeauna beneficiezi de un spațiu generos în dormitor, noi îți sugerăm să faci alegeri dintre acele paturi de 180x200 cm – sunt suficient de mari, așa încât să ai loc tu și partenerul tău, fără probleme. 

Comodele, necesare și mai ales funcționale

Nu ai nevoie doar de paturi 180x200 cm, ci de ceva mai mult. Într-o parte și cealaltă îți sunt necesare două noptiere pe care le poți găsi pe homewish.ro și pe care poți așeza telefonul, ceasul, dar mai ales o carte bună care să te însoțească mai ușor spre lumea viselor.

Dulapul de haine

Mai ales atunci când locuiești la bloc nu beneficiezi de un spațiu separat pentru dressing și de aceea dulapul de haine rămâne încă necesar în amenajarea dormitorului. Acesta trebuie să fie potrivit ca mărime pentru volumul de haine de care dispui, astfel că dacă nu ai o garderobă foarte vastă și nici nu ai de gând să faci astfel de investiții în perioada următoare, ia în calcul un dulap de mici dimensiuni.

Fotoliul confortabil

Mai ales în serile reci, poate că ai nevoie de acel fotoliu confortabil, de o pătură groasă în care să te înfășori și să citești o carte bună, alături de o cană de ceai fierbinte. E colțul tău de răsfăț și crede-ne – face minuni de fiecare dată! Iată piese de mobilier atât de necesare, dar care, așezate cu gust și mai ales asortate cu accesorii potrivite, determină acel stil de amenajare în care te regăsești. Pături groase, lenjerii din bumbac de bună calitate,  perdele și draperii, covoare pufoase -  toate acestea definesc dormitorul de 5*****.

Comentarii