Scaunul - accesoriul necesar - I

Le folosim in toata casa: in bucatarie, in sufragerie, in camera, la birou, uneori chiar si in baie sau pe balcon.

Cand vine vorba de scaunele pentru incaperea proprie, preferintele oamenilor difera: unii isi doresc sa fie moderne, altii comode sau practice, rezistente, colorate, albe/negre si, daca se poate, toate in acelasi timp.

In oricare din preferintele mentionate, e important sa simti ca scaunele pe care le-ai ales isi au locul in casa ta! Ca aduc uniformitate, poate o pata de culoare, o nota de modernism sau eleganta.

Stilurile sunt variate, iar noi vrem sa va propunem in urmatoarele doua articole cateva stiluri si idei care sa te inspire.

  • Scaunele in stil scandinav – probabil cele mai raspandite la momentul actual, luminoase, cu linii simple si usor de incorporat in orice spatiu.

scaun-stil-scandinavscaun-stil-scandinav1 Le poti gasi si la noi pe site aici, aici si aici.

  • Scaunele de bar in stil industrial – combina armonios lemnul cu metalul, potrivite pentru apartament, casa, cafenele si restaurante in stil modern.

scaun-stil-industrial Produse similare poti gasi si la noi pe site aici si aici.

  • Scaunele metalice in stil industrial - gandite pentru spatii deschise, sunt adesea folosite si in interior datorita designului modern.  Sunt usoare, durabile si usor de intretinut.

scaun-metalic-industrial1 scaun-metalic-industrial Le poti gasi si la noi pe site aici si aici.

Sursa fotografii: Pinterest   Save

Comentarii