Terasa și grădina – ce variante de amenajare ai?

Terasa și grădina – idei de amenajare pentru colțul tău de fericire

Terasa si grădina ta sunt acel loc special ție, în care te vei putea retrage de fiecare dată când vrei să te bucuri de momente de liniște, dar și atunci când te bucuri de prezența persoanelor importante ție, când cele mai frumoase povești sunt rostite și reamintite. Fiind un loc atât de special pentru tine, trebuie să acorzi atenție amenajării. Deși pare complex la prima vedere, adevărul este că lucrurile pot deveni foarte simple pentru tine, de îndată ce te alături nouă câteva minute, pentru a descoperi care sunt cele mai potrivite variante de amenajare. 

De ce să amenajezi terasa și grădina?

Primul motiv pentru care ar trebui să îți amenajezi terasa și grădina? Pentru că meriți, fără îndoială. Meriți un spațiu al tău, pe care să îl îndrăgești și care să te ajute să te încarci de energie pozitivă după o zi lungă sau care să te ajute să îți aduni forțele la început de zi. Acel loc al tău, în care să te regăsești complet și în care să te bucuri atât de momente unice, cât și de liniște și de clipele de neprețuit de relaxare. Un colț de fericire, un colț unde creativitatea și inspirația te pot însoți la fiecare pas, unde vei putea scrie sau citi, în care îți vei putea scrie pe foaie toate dorințele și obiectivele, dar și unde vei sărbători cu zâmbetul pe buze, alături de cei dragi ție, împlinirea dorințelor tale și toate acele reușite de care ai parte!

Altfel spus, terasa și grădina fac parte din povestea ta. Fiecare centimetru al locuinței tale face parte din povestea ta, fiecare loc din interior sau exterior, iar tocmai de aceea ar trebui să te regăsești în fiecare amenajare, nu? Altfel, ce rol ar mai avea design-ul interior, dacă nu ai alege ce te reprezintă cel mai mult și ce îți denotă ideea de ”acasă?”.

Ce variante de amenajare ai?

Masa de exterior este una dintre variantele de amenajare pe care le ai, care îți va oferi confortul de care ai nevoie. Cu ajutorul măsuței de exterior, vei putea face orice activitate îți dorești, fie că este vorba despre a scrie sau a citi, fie că este vorba despre a savura un ceai cald, sub lumina soarelui. Pe lângă confort, masa de exterior este regăsită sub foarte multe modele, dintre care tu poți alege ce este mai potrivit! Poți alege acea masă de exterior care să te reprezinte, pe care o regăsești ușor în povestea ta, fiindcă ”imaginile cu rol de prezentare” sunt doar un mit pentru HomeWish. Noi îți vom oferi exact ceea ce vezi! 

Fotoliul suspendat este o altă variantă pe care o poți lua în calcul, fiindcă este definiția cuvântului ”confort”! Fotoliul suspendat te poate face să te simți comod, iar de altfel, va deveni acel loc în care te vei simți mereu plăcut, de care te vei desprinde greu. În plus, beneficiază de livrare în 48h.

Și așa, colțul tău de fericire este aproape gata. Noi vom livra curând, deci pregătește-te să finalizezi amenajarea pe care o ai în minte de atâta timp!

Comentarii