Tips and tricks pentru amenajarea unei băi înguste

Nu ai nevoie de mult pentru a amenaja o baie îngustă! Altfel spus? O simplă alegere poate face diferența și te poate ajuta să obții acel design pe care ți l-ai dorit de mult. Și pentru că vrem să fim un real ajutor pentru tine, astăzi îți vom prezenta o serie de tips and tricks pe care le-ai putea pune în aplicare chiar de acum. Deși se spune că lucrurile frumoase necesită timp, este bine de știut că prin HomeWish, timpul deja devine partenerul tău de nădejde.

Iată ce propuneri avem pentru tine pentru amenajarea unei băi înguste:

1. Eficientizează spațiul

Pentru a amenaja baia conform dorințelor tale, poate chiar și conform acelora pe care nu ai îndrăznit încă să le spui, trebuie să te orientezi către a eficientiza spațiul. Deși pare greu de realizat acest lucru, adevărul este că, prin intermediul tuturor obiectelor de design pe care le ai astăzi la dispoziție, eficientizarea spațiului devine mult mai simplă. Spre exemplu, în locul acelor piese de mobilier clasice, poți opta pentru cele ușor de atașat pe peretele din baia ta. Alege dulapuri suspendate și astfel spațiul de jos va rămâne liber.

2. Alege acele obiecte de design ce pot aduce un efect!

Atunci când vine vorba despre amenajarea băii, trebuie să înțelegem că nu este neapărat vorba despre cantitatea obiectelor de design pe care le integrezi, ci mai degrabă, despre calitatea lor! Altfel spus, o altă recomandare din partea noastră se referă la a te orienta către acele obiecte de design care să aducă un efect, a căror prezență să se simtă, însă doar în sens pozitiv!

Tocmai de aceea, oricând dorești să găsești acele obiecte de design care fac diferența, HomeWish îți stă la dispoziție. Și dacă vrei cu adevărat un element de design care să aducă un efect pozitiv, nu putem decât să-ți recomandăm  acest paravan duș walk-in.

Realizat din sticlă, acest paravan duș walk-in îți aduce promisiunea relaxării și a intimității, și mai mult de atât, este alegerea ideală atunci când vorbim despre amenajarea unei băi de mici dimensiuni! Pentru că îl vei regăsi pe HomeWish, într-o gamă extinsă de modele și de dimensiuni, suntem siguri că vei putea achiziționa ce este mai potrivit pentru tine.

Prin simplitatea sa, acest paravan duș walk-in reușește chiar să eficientizeze spațiul. Dacă la început am spus că ai nevoie de acele lucruri simple pentru a obține acel design care să-ți satisfacă nevoile și așteptările, este bine de menționat acum că un simplu obiect de design poate aduce efectul a 100 de obiecte la un loc. Totul constă în alegeri!

3. Îndrăznește să corelezi!

Stilul de design pe care dorești să-l implementezi este cel mai greu de ales, mai ales atunci când vorbim despre amenajarea unei băi de dimensiuni mici. Cea mai bună recomandare? Îndrăznește să aplici! Ce să corelezi și să îmbini? Cât mai multe stiluri, într-un singur loc!

Bineînțeles, pentru a evita un ”haos”, este recomandat să alegi să corelezi doar acele stiluri care sunt ușor de integrat împreună. Și dacă vrei să faci cunoștință cu toate stilurile de design potrivite pentru amenajarea băii, apelează la HomeWish!

Comentarii