De ce este important să alegi o ușă duș potrivită?

De ce este important să alegi o ușă duș potrivită pentru tine?

Ușă duș – alege-o pe cea care ți se potrivește.   Baia este încăperea din casă unde avem parte de intimitate, unde ne putem bucura de momente de singurătate pentru a ne reîncărca bateriile pentru următoarea zi. Atunci când îți dorești să ai parte de câteva momente de răsfăț, este recomandat să îți formezi o rutină pe care o poți desfășura în baie. Totuși, este nevoie să ții cont de anumite aspecte atunci când îți renovezi baia sau atunci când ai cumpărat o nouă locuință și trebuie să faci totul de la 0. Iată aici câteva idei pe care să le ai în vedere:

  1. Spațiul

O baie poate fi foarte mică sau foarte mare, iar în funcție de dimensiunile acesteia vei putea să te organizezi ca să o poți amenaja cu tot ce are nevoie: faianță, gresie, oglindă, chiuvetă, duș, cadă, mobilier. Este extrem de important ca înainte să te decizi ce stil vei aborda și ce mărimi vor avea obiectele să fii sigur că acestea se potrivesc spațiului băii tale.

  1. Estetica

Bineînțeles că nimeni nu își dorește o baie care să nu fie plăcută vizual, de aceea este recomandat ca paleta de culori pe care o alegem pentru fiecare element să se completeze, deoarece nu vrem să încărcăm foarte mult, sau să o facem prea banală. Ne dorim ca baia noastră să ne facă să ne simțim ACASĂ.

  1. Prețul

Înainte de a porni la cumpărături ne putem seta un buget sau nu, în funcție de fiecare persoană. Totuși, este bine să luăm în calcul care este suma maximă pe care o putem cheltui pentru amenajarea băii. Nu putem lua anumite elemente scumpe, iar la final să ne dăm seama că banii ne sunt insuficienți pentru terminarea cumpărăturilor.

Ușa de duș – elementul cheie al băii tale

Această ușă duș are în esență toate cele 3 idei menționate mai sus. Alegerea ei face necesară evaluarea spațiului, a esteticii și a prețului pentru a ne asigura că este cea potrivită pentru tine. Odată ce ai ales o ușă duș nu o vei mai schimba prea curând, așa că ar fi bine să alegi cea mai bună variantă de la început. În funcție de stilul abordat în baia ta poți alege o ușă duș aurie, argintie, neagră, cu modele simple sau complexe. O cabină de duș este bine venită în special într-o baie de dimensiuni mici, care nu ne permite montarea unei căzi, așadar alege o ușă rezistentă pentru aceasta. Alegerea ușii pentru duș care să fie potrivită pentru tine este importantă, deoarece TU vei petrece timp în fiecare zi în baie, așadar trebuie să te simți bine și să fii mulțumit de alegerea pe care ai făcut-o. La HomeWish poți naviga printre multe modele de ușă duș, iar tot ce trebuie tu să faci e să fii pregătit – cu măsurători și cu stilul pe care îl dorești. Alege-o pe cea care îți face cu ochiul și care crezi că te reprezintă în totalitate. Chiar din confortul casei tale poți plasa o comandă, iar noi garantăm livrarea rapidă, în siguranță, precum și calitatea superioară!

Și pentru că tot vorbim de duș, poate că ar fi bine să iei în calcul și alegerea unei astfel de baterie duș, astfel încât să amenajezi totul rapid și simplu.

Comentarii

Articole similare

Ușă duș, de ce este o alegere importantă?
Ușă duș, de ce este o alegere importantă?
O casă pe gustul tău? Mai simplu decât crezi! Amenajarea locuinței conform dorințelor tale este cea mai potrivită activitate către care trebuie și îți poți îndrepta atenția. Astfel, minutele pe care...